1001 Kata Kata Jawa Lucu yang Pasti Bikin Ngakak 2019

0
512

Salah satu pulau di Indonesia yang paling padat penduduknya adalah pulau Jawa. Mayoritas bahasa yang digunakan di pulau Jawa adalah bahasa Jawa. Bahasa Jawa memiliki karakteristik yang unik sehingga tidak hanya dijadikan sebagai bahasa komunikasi sehari-hari, namun juga dijadikan sebagai bahasa humoris yang lucu. Berikut ini adalah beberapa kata kata Jawa Lucu yang bisa dijadikan hiburan.

“Ojo malah lungo yen konco ciloko. Tapi ngaku-ngaku dadi konco pas wonge sek mulyo mergo pengen nunut dari mulyo”

“Lek pas awor barang marang aku atimu iseh grundel, ora usah ngaku koncoku”

“Guyon barang ora masalah, seng penting siji lan sijine ojo sampek jotosan”

“Tresno marang wong liyo iku ibarat criping telo. Lek nggowone ora ati-ati, awakmu iso ajur rek”

“Lek guyonmu sampek kelewatan, engko lek pengen muter maleh kadohan cah”

“Urip seng mok duweni koyo wit pisang to. Masio nduwe jantung tapi kok ra nduwe ati”

“Penak mileh bojo ki seng biasa ae. Soalnya pol-pol e wong ayu iku iso ilang sak bar e 20 tahun engkas. Lek nduwe bojo biasa, sampek o tuwek yo panggah dadi seng biasa”

“Mungkin pacar seng mok sayangi isin karo raimu. Makane dewek e gak gelem masang fotomu”

“Mending urip iki digawe seneng-seneng wae. Gak perlu spaneng. Spaneng iku iso ngundang penyakit rek”

“Mosok kowe gak nduwe pasangan to. La wong truk ae iso nduwe gandengan. Mosok awakmu kalah karo truk”

“Ngerti gak bro, kae lo mamah keren nanging papane kok ora kopen”

“Mendingan alon-alon wae. Tapi bener-bener iso move on”

“Nyapo kok wegah tak tinggal lungo? Jarene aku seng wes gawe atine loro”

Inspirasi Lainnya  900+ Kata Kata Cak Lontong Paling Lucu dan Menghibur 2019

“Tresno iku bener-bener kudu dijogo. Ojo sampek kegudo karo onone wong liyo. Soal e hubunganmu engko bakal rusak tur berantakan”

“Seng iso ngekek I wujud cokelat enak, mesti bakalan kalah karo seng wani nawani seperangkat alat solat”

“Lek sek pacaran ojo pisan-pisan mok umbar! Sing penak ki lek moro-moro undangan e disebarne”

“Rosoku cinta lan sayang marang awakmu iku persis koyo kamera. Liane ngeblur mergo aku fokus e mung karo awakmu”

“Aku wes janji gak bakalan nakal neh. Kecuali nakal marang sliramu”

“Tresno kang teko mergo anane ati, iku ora bakal ilang sampek tekane mati”

kata-kata-jawa-lucu-wayang

“Ben payu ora usah diobral”

“Awakmu ojo koyo upil seng pengecut. Isone ngumpet nek njero ra wani metu”

“Kerjo yo kudu diniati kerjo, ojo sampek nek jerone golek perkoro. Golek rejeki yo kudu diniati tenanan ojo sampek mek golek rai. Tur ojo sampek ugal-ugalan”

“Wes biasa lek wong urip iku cobaan e bakal akeh. Lek ora akeh cobaan malah akeh e sawiran iku jeneng e maleh dangdutan”

“Yen kuat yo bakal dilakoni, tapi lek ra kuat yo mileh ditinggal ngopi”

“Dadi uwong iku ora usah duwur-duwur omong e. Wedine lek keduwuren iso kesamplok pesawat”

“Kowe lagi butuh duit. Ayo rinio. Tak jak nangis barang-bareng”

“Biyen awakmu tuku hp urunan ye karo pacar? Kok DPmu BBM panggah karo pacar terus”

“Sengojo aku gak adus. Ben iso ketok paling alami”

“Yen sorot e mripatmu iku tak sawang. Sawangan e sliramu arep jaluk utang aku”

Kata kata Jawa lucu bisa digunakan saat bercanda dengan teman, sahabat, rekan dan sebagainya yang sama-sama dari suku Jawa. Dengan menggunakan bahasa Jawa, candaannya akan semakin lepas dan menarik.

Inspirasi Lainnya  69++ Kata Kata Konyol Yang Bisa Bikin Kamu Ngakak So Hard 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.